Ako dolazite s Autobusnog kolodvora, najbrži put do Horvatovca je preko Trga bana Josipa Jelačića. Na tramvajskoj stanici kraj kolodvora (A) ukrcajte se na liniju 6 u smjeru Črnomerec i izađite na stanici glavnog trga (B). Ako dolazite s Glavnog željezničkog kolodvora, također se ukrcajte na liniju 6 u smjeru Črnomerec ili pak na liniju 13 u smjeru Žitnjak i izađite na stanici glavnog trga (B).

S glavnog trga (B) otiđite na autobusnu stanicu Kaptol (C) odakle trebate uzeti jednu od sljedećih linija: 106, 201, 226 ili 238. Linija 106 kreće svakih 20 minuta počevši od 6:50. Ostale linije voze rjeđe. Trebate izaći na stanici Bijenička cesta (D) i otpješačiti dio puta istočno do zgrade fakulteta (E). Vožnja i šetnja traju oko 10 minuta.

Alternativno, ako živite u istočnom dijelu grada ili se ukrcate u tramvajsku liniju 13 u smjeru Kvaternikov trg, možete se iskrcati na tramvajskoj stanici Kvaternikov trg (plavi autobus kraj žute linije) i krenuti linijama 201 do Bijeničke ceste (D) ili 204 direktno pred zgradu fakulteta (autobus kraj E, Horvatovac - PMF). Obje linije voze rjeđe od linija s Kaptola. Šetnja od Kvaternikovog trga do fakulteta (uzduž žute linije) traje oko 20 minuta.

 

Za informacije vezane uz organizaciju Simpozija javite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a za dodatne informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Službena adresa:

Udruga studenata biologije - BIUS

Rooseveltov trg 6

HR-10000 Zagreb

Republika Hrvatska