Drage kolegice i dragi kolege,

dobro došli na treći Simpozij studenata bioloških usmjerenja – SiSB3!

Nakon dva uspješno realizirana simpozija u 2015. i 2016. godini s ponosom najavljujemo treće izdanje simpozija koje će se održati 27. svibnja 2017. godine.

Zamislili smo ovaj događaj kao mjesto susreta svih studenata koji gaje strast prema biologiji, kako onih sa Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, tako i onih sa ostalih srodnih studijskih programa u državi i regiji. Zajedno ćemo s pozvanim predavačima steći nova znanja i vještine te imati priliku prikazati rezultate vlastitih istraživanja, uspostaviti brojne kontakte i nezaboravna poznanstva. Zato pozivamo sve vas koji se bavite znanstveno-istraživačkim radom unutar širokog biološkog raspona na aktivno sudjelovanje na SiSB3!

I ove godine će više desetaka studenata, znanstvenika i nastavnika nastojati pripremiti najbolju atmosferu studentskog simpozija na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na kraju, drage studentice i dragi studenti, najsrdačnije vas pozivamo na treći Simpozij studenata bioloških usmjerenja – SiSB3!

Vedran Vuković

Predsjednik organizacijskog odbora SiSB3

 

Rokovi

Prijave za izlagače su zatvorene, a rok za prijavu pasivnih sudionika produžujemo do 20.5.2017. u 13 sati.

 

 

Novosti

S velikim zadovoljstvom predstavljamo potvrđenog gosta predavača na trećem SiSB-u:

Profesor Martin bavi se istraživanjima u evolucijskoj biologiji i biokemiji. Bavi se istraživanjem evolucijske prošlosti kloroplasta, mitohondrija i hidrogenosoma. U njegovoj grupi raznim laboratorijskim eksperimentima i računalnim metodama pokušavaju spoznati postanak eukariota, ali i otići korak dalje, do samog izvora života. Objavio je preko 250 radova citiranih skoro 25 000 puta.

Više o izlagaču i samom izlaganju možete pronaći ovdje.