Općenito o prijavi 

Na Simpozij se mogu prijaviti svi zainteresirani, a prednost prilikom prijave imaju studenti. Studenti se mogu prijaviti kao pasivni ili aktivni sudionici te su za njih osigurani popratni materijali i ručak. Rok prijave za sudjelovanje na SiSB4 je 20.05.2018. godine!

Možete se prijaviti preko mrežne poveznice. Podatci s prijavnice bit će korišteni samo za pripremu popratnih materijala za Simpozij. Prikupljene e-mail adrese bit će korištene samo i isključivo za obavijesti vezane uz Simpozij. Prikupljeni podatci neće biti dijeljeni s trećim stranama.

Ako ste se prijavili, ali nećete moći doći na Simpozij iz bilo kojeg razloga, molimo Vas da nas obavijestite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

LINK ZA PRIJAVU

Prijava usmenog izlaganja

Za izlaganje se mogu prijaviti radovi koji odgovaraju sljedećim kriterijima:

  • izlagač rada je bio student u doba pisanja rada
  • izlagač je student ili apsolvent u akademskoj godini 2017./2018.
  • tema rada je biološka
  • prijavljeni rad objavljen je u nekom znanstvenom časopisu, prijavljen za Rektorovu nagradu ili je dobitnik iste ili je u pripremi za objavu*
  • prijavljeni rad nije diplomski rad** 

Prijava postera  

Od ove godine prihvaćamo i prijave postera. Zamislili smo to kao priliku da studenti koji su radili studentsku praksu, bilo na nekoj od naših institucija ili na razmjeni, podijele svoja iskustva sa svojim kolegama. Poster bi ukratko trebao prikazati projekt na kojem ste radili i znanje koje ste stekli.

 

 

Napomene!

*Za Simpozij nije potrebno imati napisan cijeli rad, ali niti preliminarni rezultati nisu prihvatljivi. Potrebno je pripremiti sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku.

** Iako ne prihvaćamo diplomske radove, prihvaćamo radove koji sadrže dijelove diplomskih radova. 

*** Prijavom sažetka potvrđujete da je Vaš sažetak izvorni rad te do sada nije predstavljan na drugom kongresu, niti objavljen u časopisu ili knjizi sažetaka!

 

Za izlaganje jednog rada mogu se prijaviti jedan ili dva studenta. U slučaju da se dvoje ljudi prijavljuje, molimo da na prijavnici oboje označe da žele izlagati rad.

Niste sigurni odgovara li Vaš rad kriterijima? Imate pitanja? Obratite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..