Općenito o prijavi

 

Na Simpozij se mogu prijaviti svi zainteresirani. Prednost prilikom prijave imaju studenti. Trebaju se prijaviti svi koji žele izlagati i slušati izlaganja. Prijavljeni će dobiti sve popratne materijale i organiziran ručak. Osigurana su sredstva za 200 sudionika. Rok prijava za izlagače je 26.4.2017., a za pasivne sudionike 13.5.2017.

 

Možete se prijaviti preko obrasca na ovoj stranici. Podatci s prijavnice bit će korišteni samo za pripremu popratnih materijala za Simpozij. Prikupljene e-mail adrese bit će korištene samo i isključivo za obavijesti vezane uz Simpozij. Prikupljeni podatci neće biti dijeljeni s trećim stranama.

 

Ako ste se prijavili, ali nećete moći doći na Simpozij iz bilo kojeg razloga, molimo Vas da nas obavijestite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Prijava izlaganja

 

Za izlaganje se mogu prijaviti radovi koji odgovaraju sljedećim kriterijima:

  • izlagač rada je bio student u doba pisanja rada
  • izlagač je student ili apsolvent u akademskoj godini 2015./2016.
  • tema rada je biološka
  • prijavljeni rad objavljen je u nekom znanstvenom časopisu, prijavljen za Rektorovu nagradu ili je dobitnik iste ili je u pripremi za objavu*
  • prijavljeni rad nije diplomski rad**

Za izlaganje se možete prijaviti preko obrasca na ovoj stranici.  

 

Prijava postera 

 

Od ove godine prihvaćamo i prijave postera. Zamislili smo to kao priliku da studenti koji su radili studentsku praksu, bilo na nekoj od naših institucija ili na razmjeni, podijele svoja iskustva sa svojim kolegama. Poster bi ukratko trebao prikazati projekt na kojem ste radili i znanje koje ste stekli.

Prijaviti se možete preko istog obrasca kao i izlagači.

 

Napomene!

*Za Simpozij nije potrebno imati napisan cijeli rad, ali niti preliminarni rezultati nisu prihvatljivi. Za prijavu je dovoljno imati napisan sažetak. Od ove godine je potrebno pripremiti sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku.

** Iako ne prihvaćamo diplomske radove, prihvaćamo radove koji sadrže dijelove diplomskih radova. 

 

Za izlaganje jednog rada mogu se prijaviti jedan ili dva studenta. U slučaju da se dvoje ljudi prijavljuje, molimo da na prijavnici oboje označe da žele izlagati rad.

Niste sigurni odgovara li Vaš rad kriterijima? Imate pitanja? Obratite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..